מתכון למאפין חלבון – אושרת

מצרכים:

•2 כפות קמח שיבולת שועל

•1 כף חלבון אפונה אייזולייט בטעם שוקו

•1/2 כף אבקת קקאו טבעית

•1 חלמון ביצה

•2 כפות חלב שקדים / שיבולת שועל

•1 כף סירופ מייפל טבעי

•1/4 כפית אבקת אפייה

•קוביית שוקולד לבן או מריר

אופן ההכנה:

1.בקערה קטנה או בכוס עמידה לחום, מערבבים את כל החומרים היבשים.

2.מוסיפים את החלמון, החלב והסירופ, ומערבבים היטב עד לקבלת בלילה אחידה.

3.מניחים קוביית שוקולד במרכז הבלילה.

4.מחממים במיקרוגל במשך 50-60 שניות, עד שהמרכז מתייצב מעט אך נותר רך.

5.מגישים חם ונהנים!

🔹 טיפ: ניתן להוסיף אגוזים קצוצים או שבבי שוקולד לתוספת מרקם וטעם❤️